Kerst

Boomverlichting

Boomverlichting

Read more  

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting

Read more  

Gevel versiering

Gevel versiering

Read more  

Kerstversiering

Kerstversiering

Read more  

Bent u opzoek naar professionele kerstverlichting en de montage hiervan, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met trots verzorgen wij o.a. voor de stad Breda al jaren de sfeervolle verlichting in de binnenstad. Van de bomen aan de haven, de ornamenten in de winkelstraten tot de gevelaankleding van de horeca. Wij, de mannen van Cremerson, pakken iedere uitdaging aan. Creatief meedenken, niets is te gek!

Breda is de eerste stad in Nederland waarbij de gehele kerstverlichting brand op 100% groene stroom. Daarnaast heeft het ondernemersfonds in Breda samen met ons ervoor gekozen om te investeren in “slimme” verlichting.

Slimme verlichting, wat is dat?

Slimme verlichting houdt in dat de sfeerverlichting op ieder moment kan worden in en uitgeschakeld. Hiervoor is een speciale app ontwikkeld.  Het is zelfs mogelijk om de tijden per ornament in te stellen. We kunnen doormiddel van deze app alles monitoren. Een storing wordt direct aangegeven. Hierdoor kunnen de betreffende storing oppakken en verhelpen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Slim he 😉

Een warm welkom tijdens de feestdagen in uw winkelcentrum, restaurant, cafe, woonboulevard, hotel, dorpsplein. Dat creëer je door net dat beetje meer aandacht. Sfeerverlichting draagt daar zeker aan bij. Maak van de feestdagen een sfeervol feest.

Wij zijn bereikbaar per app 😉, maar u mag ons natuurlijk ook bellen (0625120329) voor meer informatie kunt naar onze site cremersonverlichting of   mailen

Tot snel!

Feestelijke groet,

Frederick & Maurits Cremers

Vlnr Ralph Behouden (Nachtburgemeester Breda), Maurits, Gaston Creemers, Frederick, Paul Depla (Burgemeester Breda)