IMG_7046Cremerson heeft de import rechten van Saltex Artificialgrasses.
Als importeur leveren wij onze “landscape”kunstgrassen door heel Nederland, Belgie en Luxenburg aan de groothandel, hoveniers en particulieren.

Door de groeiende vraag zijn wij inmiddels opzoek naar dealers verdeeld over de Benelux.

Cremerson heeft, naast haar jarenlange ervaring met o.a. tuinen en het daarin levend materiaal, ook ruime ervaring met kunststof materialen. Al in 2003 was Cremerson uitgebreid betrokken bij projecten met golfbanen en kunstgras in Spanje. Verschillende golfbaanprojecten zijn daar gerealiseerd met kunstgras in plaats van natuurlijk gras.
Kunstgras is:
*    stevig en duurzaam
*    vraagt geen onderhoudsarbeid, maar ook geen
*    onderhoudsmaterialen zoals water, kunstmest, maaimachines

Daarnaast heeft kunstgras het enorme voordeel dat het, bij regen of bij droogte, altijd groen en bespeelbaar is!

Als hovenier heeft Cremerson veel te maken met natuurlijk gras. Natuurlijk gras heeft veel charme, maar is arbeids- en kostenintensief in het onderhoud. Kunstgras, daarentegen, toont altijd netjes en verzorgd zonder enig onderhoud. Een belangrijk voordeel. Daarom heeft Cremerson, na een ruime periode van onderzoek, een nieuwe activiteit gestart in Nederland en België: Kunstgrassen!

Cremerson zoekt steeds, met de klant en voor de klant de beste oplossing. Door de grote ervaringen met kunstgrassen en het intensief gebruik ervan, is Cremerson, met haar kennis en ervaring, uw gesprekspartner bij de afweging tussen kunstgras of natuurlijk gras in uw tuin of bij projecten.

Kwaliteit
De keuze aan kunstgrassen is groot. Cremerson voert grassen van de beste kwaliteit waar duurzaamheid en natuurlijke uitstraling twee belangrijke kernwoorden zijn. De kunstgrassen welke Cremerson voert zijn slijtvast, maar hebben door de speciale weefsel structuur een uniek natuurlijke uitstraling. De materialen zijn zo fijn dat u zelfs genietend met uw blote voeten in uw tuin kunt lopen. Het gras is niet of nauwelijks van natuurgras te onderscheiden. Hondeneigenaren vertellen dat hun honden liever het kunstgras kiezen voor een hazenslaapje in de tuin dan natuurgras!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Gebruiksgemakken
Onze kunstgrassen zijn perfect te gebruiken ter vervanging van natuurgras. U hoeft niet meer te maaien, uw gazon hoeft niet meer besproeid te worden en schaduw, hete zon of een stevige spelletje voetbal… zij beïnvloeden deze groene grasmat niet! Onder speeltoestellen, tussen de tegels van een looppad, tussen de oprit tegels… Kunstgras kan tegen een stootje! Weinig werk, weinig kosten en uitzonderlijk veel gebruiksplezier.
Toepassingen.

Particulier
Tuinen, balkons, (dak)terrassen, vakantiewoningen, campings, serres, binnentuinen, patio’s en rondom speeltoestellen of zwembaden, etc.

Zakelijk
Rondom kantoren, (dak)terrassen, showrooms, speeltuinen, kinderopvang, beurzen, decors, studio’s, vliegvelden, kartbanen, etc.

Overheid
Recreatiegebieden, rotondes, middenbermen, taluds, verkeerspleinen, gemeentelijke instellingen, speeltuinen, speelvelden, etc.

Sport
Voetbal, tennis, golf, hockey, korfbal, cricket, honkbal.

Interesse?

Cremerson komt graag bij u langs  om, samen met u, de juiste keuze te maken voor uw tuin of uw project. Wij kunnen u adviseren en informeren over voor- en nadelen van de verschillende opties. Een aantal stalen maken  de verschillende voorstellen tastbaar.